Férfi rák. Rák Szerelmi horoszkóp – Kivel ismerkedj, ha Rák jegyű vagy?

Hogyan szeretnek a Rák férfiak? – A Rák szerelmének fény- és árnyoldalai
A Rák jegyű férfi Előbb-utóbb minden Rák férfi szembekerül az életben a nagy döntéssel: vagy az „anyaszerepet” választja – ami nem feltétlenül azt jelenti, hogy nekilát pelenkázni –, vagy egész életében az anyát keresi majd. A Rák az érzések, a mély lelki szükségletek és gyakran a függőség jegye. Nem szeret egyedül maradni. Gyerekkorban ez az összetartozás és melegség utáni vágy természetesen az anya személyére irányul.

Február A Rák férfi a legjobb apa és társ A Rák gondoskodó, figyelmes, családszerető csillagjegy. Az asztrológia szerint remek férj és apa válik belőle.

SO1E011 A RÁK férfi szemmel – 11. rész – Kidőltem - 2019.11.29

Milyen tulajdonságokkal rendelkezik még a Rák férfi? Kiderül a horoszkópból.

férfi rák

Pontosan ez a legerősebb és egyben a leggyengébb pontja a párkapcsolatában: szeretettel vagy gyűlölettel, de az is megeshet, hogy egyidejűleg mindkét érzéssel kötődik nagyon szorosan az anya figurájához. A Rák a mély érzelmeka lelki szükségletek és gyakran a függőség jegye. Rendkívül ragaszkodó típus, ő nagyon nem szeret egyedül maradni, egyedül lenni. Gyermekként ezt az erős összetartozás és melegség iránti vágyat természetesen az édesanyjától várta el.

Ez a hozzáállás felnőttként sem változik nála, a Rák férfi folyamatosan azt a nőt keresi, aki ápolja, védelmezi, mindig megbocsát neki, megérti és elfogadja őt.

férfi rák

A Rák férfi a legérzékenyebb apa iStockphoto A Rák férfi gyorsan elkötelezi magát A Rák nőies, feminin jegy, bizonyos értelemben konfliktusban áll a férfilélekkel.

A modern pszichológia szerint a férfi életében az anya-fiú kapcsolat tudatosítása az egyik legnehezebb feladat. A Rák férfi talán épp emiatt szenved oly sokat a párkapcsolataiban, hiszen csak ritkán oldja fel a szülői köteléket.

férfi rák

Viszonylag fiatalon nősül, gyorsan elkötelezi magát a szerelme mellett. Persze akadnak közöttük kivételek, akiknek nincs jó kapcsolatuk az édesanyjukkal, ők talán sosem házasodnak meg. A Rák férfi a legérzékenyebb apanagyszerű férj, aki inkább az erősebb, határozottabb, gyakorlatiasabb nőkhöz vonzódik.

férfi rák

Férfi rák a hangulatváltozásra, gyakran kiszámíthatatlan, néha érzelmileg robban. Feltétel nélküli szeretettel ugyanakkor bármit el lehet érni nála.

A Rák dióhéjban A Rák egy titokzatos csillagjegy, tele ellentmondásokkal.

A Rák férfi remek szerető Annak ellenére, hogy a Rák férfi nagyon erősen ragaszkodik a családjához, megeshet, hogy időnként elcsábul.

Ő ugyanakkor sohasem könnyelmű szerető vagy férfi rák.

férfi rák

Figyelmes és odaadó, érzékeny és érzéki, és éppen ettől annyira vonzó a nők szemében. Személyisége ugyanakkor meglehetősen összetett, inkább finomságot, kedvességet, lágyságot parazita anidab, nem pedig a férfiakról általában alkotott sztereotípiákat.

Test általában : nagy láb ; rövidlátó, mélyen beágyazódott szem ; bőre enyhén sápadt. Probléma kezelése: elnyomja a gondot, nem tudja feldolgozni.

Könnyedén kimutatja az érzéseit, de amikor nehezebb időszakot él meg, inkább magába fojtja, mintsem elmondja, mi bántja a lelkét. Látszólag az egyik pillanatban mogorva és visszafogott, a másikban gyengéd és érzelmes. Nem véletlenül kedvelik őt a nők annyira, hiszen ösztönösen érzi a női lélek rejtélyeit.

férfi rák

Lehet, hogy érdekel