Hazai féregjárat

Tech: Scarlett Johansson: az internet egy sötét féregjárat, ami önmagát zabálja fel | bukfurdo-apartmanok.hu

hazai féregjárat

Masszív féregjárat lehet zöld féreg szarvával Tejútrendszerben Nem azt állítják, hogy galaxisunk egy féregjárat, csupán felvetik ennek elméleti lehetőségét Ezt ne hagyja ki!

Kattintson ide: hirvilag. A féregjárat vagy féreglyuk vékony csőszerű képződmény, amely az univerzum két távoli, görbületmentes területét kötheti össze.

hazai féregjárat

Az egyirányú féreglyukak lehetőségét Albert Einstein hazai féregjárat bizonyította be Nathan Rosen amerikai-izraeli hazai féregjárat. Fél évszázaddal később, ben Kip Stephen Thorne amerikai elméleti fizikus dolgozta ki tanítványaival a kétirányú féreglyukak teoretikai alapjait.

hazai féregjárat

A trieszti nemzetközi posztgraduális oktatási és kutatóintézet, a SISSA Scuola Internazionale Superiore di Studi Avanzati tudósai, olasz, amerikai és indiai asztrofizikusok a Tejútrendszer sötét anyaga eloszlásának rendkívül részletes térképét a legújabb ősrobbanás-elmélet fényében vizsgálták — olvasható a PhysOrg tudományos hírportálon.

Mindazonáltal a tudós rámutat, hogy csupán matematikai számításokról van szó.

hazai féregjárat

Az olasz asztrofizikus szerint ez úgy lenne lehetséges, amennyiben a sötét anyag eloszlását a Tejútrendszerben, amely egy spirálgalaxis, összehasonlítanák egy más típusú közeli csillagváros, például a Kis és a Nagy Magellán-felhő szerkezetével.

Természetesen e vizsgálatokat lehetővé tévő technológiára még soká kell várni, ám mint Paolo Salucci rámutat, kutatásaik ráirányítják a figyelmet arra, hogy milyen fontos megismerni a sötét anyag valódi természetét.

hazai féregjárat

A tudósok már régóta kutatják a világegyetem tömegének 23 százalékát adó, semmiféle elektromágneses sugárzást ki nem bocsátható, s így csillagászati műszerekkel közvetlenül meg nem figyelhető anyagot.

Egyes elméletek szerint egy hipotetikus részecskecsoport, a neutralínók alkotják, amelyek létét eddig azonban sem az Európai Nukleáris Kutatási Szervezetben CERN végzett kísérletek során, sem a világegyetemben nem sikerült megfigyelni.

Saiid és Siska Finuccsi beszélget a MI CASA Mixtape Albumról 2020.04.08 - 09

Lehet, hogy érdekel