Prosztatarák biomagnetizmus

Gyógyító kéztartások

Can Humans Sense Magnetic Fields?

Erejük tisztítja a finom csatornákat és pszichés központokat az éterikus testben, és elősegíti az életenergia akadálytalan folyását a különböző szervekhez. A kéztartások felszámolják a nadik étertest energiavezetékei tisztátalanságokból, pszichés méreganyagokból képződött torlaszait.

prosztatarák biomagnetizmus paraziták az emberi testben és kezelés

A mudrák által termelt magnetikus energia prosztatarák biopszia a test biomagnetikus mezőjét, s miközben nagyobb életerővel lát el, a negatív erők ellen védőpajzsot alakít ki.

A mudrák csodálatos orvosságok, sok betegségben azonnali megkönnyebbülést, vagy végleges gyógyulást hoznak.

prosztatarák biomagnetizmus férgek és paraziták kezelése

Kiegyensúlyozottá, kedvessé, békéssé, erőszakmentessé, vallásossá, boldoggá, udvariassá, mások iránt nyitottá, segítőkésszé tesznek. A mudragyakorlatok életenergiával látják el az agyat, ami - az idegsejtek között kialakuló új szinapszisok révén - IQ - növekedést, memóriajavulást, könnyebb tanulási képességet és szellemi éberséget eredményez. Ha valaki ismeri a kéz és az ujjak polaritásait, szimbolikáját, a kéz és az agyterületek közötti összefüggéseket, s tudja, hogyan kell a kéztartásokkal elektromos, mágneses, elektromagnetikus és semleges testáramköröket létrehozni, az képes az agyterületek programozása által irányítani az prosztatarák biomagnetizmus, azaz az agya fogja végrehajtani keze utasításait.

prosztatarák biomagnetizmus hpv impfung und ms

Az ujjakkal való agyprogramozás hatalmas lehetőségeket rejt magában az öngyógyítás terén is. Ehhez nyújt segítséget e könyv.

prosztatarák biomagnetizmus láb szemölcs hogyan kell megmondani

Közel betegség testi, lelki és mentális okait tárja fel, miközben megadja azok oldásának - kéztartás, mantra, vizualizáció, légzésszabályozás, pozitív megerősítés általi - praxisát.

Miközben a mudrákat és megerősítéseket teljes hittel és kitartó akarattal alkalmazzuk, ne felejtsük el az univerzum legfőbb ide vonatkozó szabályait: A gondolat megerősítés mindig felülír bármely szót mantra vagy tettet mudra! A szó mantra erőt ad bármely gondolatnak megerősítés vagy tettnek mudra! Prosztatarák biomagnetizmus tett mudra formát ad bármely szónak mantra vagy gondolatnak megerősítés!

prosztatarák biomagnetizmus hpv tünet naisilla

Mindenki használja a Gyógyító kéztartásokat egészséggel, a maga egészségére és egészségének megóvására. Késmárki László 3 Ft.

  • A helminthiasis komplex kezelése
  • Vastagbél tisztító tea viteldíjak
  • Mi a mágnes?
  • Könyv-szelfi: Késmárki László:Mudra-lexikon A mudra szanszkrit szó.
  • Révai Nagy Lexikona, 3. kötet: Béke-Brutto () | Arcanum Digitális Tudománytár

Lehet, hogy érdekel