Tabletták szélessávon, IMA - a piros tablettát ajánlja

tabletták szélessávon

Szabadegyetem - Szeged előadások Innovatív gyógyszertechnológiai megoldások a tablettagyártásban,avagy mit kell tudni a primitív májrák alkalmazásáról Az előadó a gyógyszerészet, ill.

tabletták szélessávon

Rövid történeti áttekintés után definiálja és csoportosítja a tablettákat, ismerteti főbb előállítási módjaikat és eszközeiket. Megismerteti a hallgatóságot az originális, a generikus és az innovatív, vagy másképpen generikus plusz készítmények fogalmával, rámutat azok tabletták szélessávon útjának eltérésére, az innovatív gondolkodás jelentőségére és lehetőségeire.

tabletták szélessávon

A hallgatóság megismerkedhet a gaszto-intesztinális rendszer különböző szakaszain alkalmazható modern szilárd gyógyszerbeviteli formákkal, amelyek a hatóanyagot a kívánt helyen, módon és mértékben adják le a környezetükben lehetővé téve annak felszívódását és a hatás kialakulását.

A már gyakran alkalmazott technológiai megoldások mellett bemutatásra kerülnek a ma még csak ritkán alkalmazott, vagy fejlesztés alatt álló olyan innovatív megoldások, melyek nemcsak elősegítik a terápia biztonságát, hanem a beteg gyógyulását is gyorsítják.

tabletták szélessávon

Lehet, hogy érdekel