Ürömrák

Az artemisin daganatgátló hatása - Dr. Balaicza Erika

Keresés ezen a webhelyen Ürömrák rák ellenszere lehet?

ürömrák

A naturális medicina ismét segítségünkre sietett egy ősi malária ellenes növénnyel és kivonatával. Ez az életmentő növény az egynyári üröm Artemisia annua és értékes hatóanyaga, a rákos sejteket elpusztító Artemisinin.

Orvosi Nobel díjjal jutalmazták a kínai pinwormok, ahol élnek kivont malária ellenes hatóanyag felfedezéséért TuYouyou professzorasszonyt.

ARTEMISININ FLAVIN7 100 db - EGYNYÁRI ÜRÖM - DAGANAT ELLENES

Tu Youyou professzorasszony az es években fedezte fel az artemisinin nevű hatóanyagot, amely hatékony gyógyszernek bizonyult a klorokvin-rezisztens maláriafajok ellen. Abban az időben az addig legjelentősebb malária ellenes gyógyszer — a klorokvin — rengeteget veszített hatékonyságából, mert a kórokozók ellenállóvá váltak vele szemben.

Az artemisin felfedezése óta eltelt évtizedekben milliók életét mentette meg ez a kínai gyógyászat által több ezer éve alkalmazott egynyári ürömből artemisia annua kivont hatóanyag.

Ezt a jelentős felfedezést ürömrák idén a Nobel bizottság.

1200-szor gyorsabban pusztítja ez a gyógynövény a rákot, mint más

Youyou Tu az Artemisia annua növényfaj aktív hatóanyagait kezdte vizsgálni amiről idővel kiderült, hogy minden korábbi hatóanyagnál gyorsabban pusztítja el a malária kórokozóját. A félreértések elkerüléséért írom, ürömrák nem arról van szó, hogy a módszert egyedül a klasszikus kínai orvoslás módszereivel találta volna meg, hanem arról, hogy egy korábban ismert gyógynövényt vizsgált olyan szempontból, hogy annak mely hatóanyagai lehetnek esélyesek az egysejtű eukariota kórokozókkal szembeni ürömrák.

ürömrák

Édes üröm, egynyári üröm artemisia annua Az egynyári üröm a fajt számláló üröm növénynemzetségnek egyik tagja. Az őszirózsafélék alcsaládjának Anthemideaenemzetségcsoportjába sorolják. A növénynemzetségbe egyéves, kétéves és évelő fajok egyaránt tartoznak  csakúgy, mint lágy szárú és cserjés növények.

  1. Artemisinin Flavin7 30db - Egynyári üröm
  2. Az artemisin daganatgátló hatása - Dr. Balaicza Erika
  3. A rák kimutatható a leheletből Laborban már sikerült, éven belül elkészülhet az olcsó rákszűrő szonda is.
  4. A férfi, aki ezreket gyógyított ki a rákból című videós összeállításomat ITT találod!
  5. Természetes kezelés bélparaziták gyermekek fórum

Számos faj megtörve erős, aromás illatú, kesernyés ízű, leginkább a bennük levő szeszkviterpén-laktonoktól pl. Fűszer- és gyógynövényeket egyaránt találunk közöttük pl. Az ürömfajok főleg a mérsékelt övben élnek sztyeppeken és félsivatagos tájakon, lokális szempontból pedig száraz helyeken, sziklagyepekben, lösz- és homokpusztákon, szikeseken és sós tengerpartokon fordulnak elő.

Öröm és üröm : Kiràlydinnye

Gyakran ürömrák növények, de egyes fajaik a száraz vidékeken a vegetáció uralkodó elemei. Magyarországon őshonos a bárányüröm, az egynyári üröm, a fehér üröm, a fekete üröm, a mezei üröm, a selymes üröm, a seprűüröm, a sziki üröm, a sziklai üröm; illetőleg honos a tárkony és az ürömcserje istenfa is, de utóbbiak ürömrák közreműködéssel kerültek ide.

Az egynyári üröm az ősi népi gyógyászatban év óta jelen van, ürömrák hagyományos népi gyógyászatban sok évszázada lázcsillapításra és malária ellen használták.

ürömrák

Régi szövegek szerint aranyeret és bőrbetegségeket is kezeltek vele. Bizonyítottan daganatellenes növényi kivonat - Artemisinin az édesüröm hatóanyaga A malária gyógyítására már ősidők óta használják. Hatásának alapja, hogy programozott sejthalált indít be ürömrák szokatlanul magas vastartalmú sejtben és a maláriával fertőzött sejt jóval magasabb vastartalmú, mint az egészséges sejtek.

Az artemisininről mára a tudósok bebizonyították, hogy ez a csodálatos növény éppen olyan hatásos a rák elleni küzdelemben is.

Az artemisinin egy lehetséges rákgyógyszer

Figyelemreméltó a biztonságossága, ürömrák, mint maláriaellenes szer gyerekek és felnőttek tömegénél bizonyított. Az egynyári ürmöt legkorábban i. Majd i. A gyógynövény később feledésbe merült, és csak ben fedezték fel újra, mint maláriaellenes szert, aminek óriási jelentősége ürömrák, mivel a világon évente kb.

Diószegi Sámuel a Több laboratóriumi vizsgálat úgy találta, hogy az artemisinin és származékai vírusellenes hatásúak is.

ürömrák

A kutatás állítólag gyógynövény vizsgálatából indult, folyamatos szűkítéssel, amíg csak az egynyári üröm maradt fenn a rostán. Az in vitro kutatási adatok szerint csökkentik a hepatitis B és hepatitis C vírusok, többféle humán herpeszvírus, HIV-1, influenzavírus és a szarvasmarhák vírusos hasmenését okozó vírus szaporodási mértékét is. Hármas ürömrák Előidézi a rákos sejteknél a programozott sejthalált, gátolja a beteg sejtek ereződését, csökkenti a daganatsejtek osztódási képességét.

ürömrák

Az artemisinin szelektív daganatellenes hatása azon alapul, hogy akkor fejti ki sejtpusztító hatását, ha a sejtben a vas koncentrációja magas. A normál sejtekkel ellentétben a daganatsejtek jó része könnyen vesz fel vasat, és ezért az egészséges sejtekre nem toxikus artemisinin a daganatsejteket magasabb vastartalmuk miatt célzottan elpusztítja.

Csak az édes üröm növényből készült kivonatban van ürömrák artemisinin, amit a rákterápiában hatékony lehet! Hogy érthetőbb legyek, az olajos kivonat egy grammjában több a hatóanyag, mint a növényi por egy grammjában. Ahhoz, hogy a rákterápiában hatékonyan működjön az artemisinin, nagyon sok port tartalmazó kapszulát kellene bevennünk.

Flavin7 Artemisinin 100db Egynyári üröm

Míg az ürömrák kivonat néhány cseppje tartalmazza a kellő mennyiségű artemisinint a rákterápiához. A kivonat mindig olajos állagú! A hatóanyag, a flavonoid, olajos membránokhoz kötött a növény rostjai között.

A por alakú készítményt még az teszi bizonytalanná, hogy a növény rostjai megfoghatják a hatóanyagot. Lenyeljük a növényi port, lehet, hogy benne van az összes szükséges hatóanyag, csak ürömrák tudjuk a bélfalon keresztül felszívni, mert visszatartja a rostanyag.

ürömrák

Ezért mondom, hogy a legbiztosabb a növényből kinyert olajos kivonat, ezt a nyelv alá cseppegtetve vagy permetezve biztos a felszívódás. Minden apró momentumra figyelni kell!

Lehet, hogy érdekel